Saadet Partili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan AK Parti’ye geçti
Adana’nın Kozan Belediye Başkanı Saadet Partili Kazım Özgan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bundan sonra siyasi hayatını AK Parti’de sürdürmeye karar verdiğini belirterek, “Bu çerçevede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında olanların terör örgütleriyle kol kola olmasını kabul etmem asla mümkün değildir. Seçimlerde Erdoğan’a destek vermek için var gücümle çalışacağım” dedi. Adana’nın Kozan Belediye Başkanı […]
Adana’nın Kozan Belediye Başkanı Saadet Partili Kazım Özgan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bundan sonra siyasi hayatını AK Parti’de sürdürmeye karar verdiğini belirterek, “Bu çerçevede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında olanların terör örgütleriyle kol kola olmasını kabul etmem asla mümkün değildir. Seçimlerde Erdoğan’a destek vermek için var gücümle çalışacağım” dedi.
Adana’nın Kozan Belediye Başkanı Saadet Partili Kazım Özgan AK Parti’ye geçtiğini duyurdu. Özgan dikkat çeken ifadeler kullandı.
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bundan sonra siyasi hayatını AK Parti’de sürdürmeye karar verdiğini belirten Özgan “Seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için var gücümle çalışacağım” dedi.
Bir siyasetçi ve halkımızın hizmetinde olan bir Belediye Başkanı olarak ülkemiz için her zaman en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz.
Bu çerçevede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında olanların terör örgütleriyle kolkola olmasını kabul etmem asla mümkün değildir.
‘CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DESTEK VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM’
Özgan, yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi: “Bir siyasetçi ve halkımızın hizmetinde olan bir belediye başkanı olarak ülkemiz için her zaman en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında olanların terör örgütleriyle kol kola olmasını kabul etmem asla mümkün değildir. Milli değerlerimize gönülden bağlı bir siyasetçi olarak bundan sonra siyasi hayatımı AK Parti’de sürdürmeye karar verdim. Önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için var gücümle çalışacağım.”
Content retrieved from: https://www.sabah.com.tr/gundem/2023/04/17/saadet-partili-kozan-belediye-baskani-kazim-ozgan-ak-partiye-gecti.