Sana geldim kahramanım
Adana’da vatandaşın can ve mal güvenliği için 7 gün 24 saat çalışan polislerin çocukları babalarını görev yerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Kimi zaman eylemde zırhlı bir aracın içinde; kimi zaman bir asayiş olayında en ön safta; kimi zaman da bir terör operasyonunda gökyüzünde; helikopterde görev başında olan polisler evlatlarının sevgisiyle duygu dolu anlar yaşadı.

Adana’da vatandaşın can ve mal güvenliği için 7 gün 24 saat çalışan polislerin çocukları babalarını görev yerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı.
Kimi zaman eylemde zırhlı bir aracın içinde; kimi zaman bir asayiş olayında en ön safta; kimi zaman da bir terör operasyonunda gökyüzünde; helikopterde görev başında olan polisler evlatlarının sevgisiyle duygu dolu anlar yaşadı.
Content retrieved from: https://www.sabah.com.tr/yasam/sana-geldim-kahramanim-6042118.