CHP’li başkanlardan halka eziyet!
CHP’nin İstanbul, Ankara İzmir ve Adana’daki belediye başkanlarının beceriksizliği yüzünden vatandaş çile çekiyor. Ulaşımda yaşanan rezalet, çöp dağları ve adrese teslim ihaleler CHP’nin vatandaşa olan saygısını bir kez daha gözler önüne serdi. CHP elinde eziyet çeken seçmen yerel seçim için gün saymaya başladı. CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Şehir Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından evlerine […]

CHP’nin İstanbul, Ankara İzmir ve Adana’daki belediye başkanlarının beceriksizliği yüzünden vatandaş çile çekiyor. Ulaşımda yaşanan rezalet, çöp dağları ve adrese teslim ihaleler CHP’nin vatandaşa olan saygısını bir kez daha gözler önüne serdi. CHP elinde eziyet çeken seçmen yerel seçim için gün saymaya başladı.
CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Şehir Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından evlerine gitmek için durak olmayan bulvarın üzerinde kavurucu sıcakta bekleyen vatandaşlara çile çektirmeye devam ediyor.
Medyada çıkan haberler üzerine açıklama yapan belediye, Başkan Erdoğan’ın nisan ayında açtığı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde kavşak çalışmaları olduğunu, çalışmalar tamamlandığında durağın yapılacağını açıkladı.
Ancak köprüde herhangi bir kavşak çalışması yok. Açıklamaya tepki gösteren vatandaşlar, “15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü Cumhurbaşkanımız eksiksiz bir şekilde tamamlayarak Adanalıların hizmetine açtı.
Böyle göz göre göre de iftira atılmaz ki. İnsanlara çile çektiriyorlar. Bir durak yapamıyorsanız o koltukta oturmayın” dedi. Kavurucu sıcakta durak olmadan toplu ulaşım aracı bekleyenlerin imdadına ise bölgeye çadır kuran AK Partili Yüreğir Belediyesi yetişti.
Content retrieved from: https://www.takvim.com.tr/guncel/2023/08/02/chpli-baskanlardan-halka-eziyet-istanbul-ankara-izmir-adana-beceriksizlikleri-vatandasi-cileden-cikardi.